Säljskolan

Fråga artigt om kunden vill köpa lokala produkter med hög kvalité för att stödja er klasskassa?

Nämn att våra produkter även stödjer våra lokala matproducenter!

Påminn om att deras köp gör skillnad! Den är bättre för oss människor, platsen och planeten.


Fler säljtips

  1. Länkar: Låt barnen skapa kreativa länkar till Roslagskassans hemsida eller produktsidor som de kan dela med sina vänner och familj via chattar, snaps eller andra appar. Ju fler som klickar, desto fler potentiella kunder!
  2. SMS: Visa barnen hur de kan använda SMS för att sprida budskapet om Roslagskassans produkter till sin familj, släkt och vänner. De kan skicka korta och personliga meddelanden för att berätta om de bästa erbjudandena eller nyheterna.
  3. Sociala plattformar: Ge barnen tips om hur de kan använda Instagram, Snapchat eller TikTok för att marknadsföra Roslagskassans produkter på ett coolt sätt. De kan dela bilder och videor som visar upp produkterna och använda hashtags för att nå ut till fler.

Med dessa tricks kommer barnen att bli proffs på att sälja Roslagskassans produkter och nå ut till en stor publik på ett roligt och modernt sätt!

Kom ihåg! Bara 1-2 sålda produkter per barn behövs för en framgångsrik försäljning. Hos andra tjänster krävs 8-12 produkter för samma vinst. Så varför slita när du kan sälja smartare med oss?